Masa Nelli

Meditáció vezető

Rólam:

Eredendő, örökölt, tanult világképem, világom alapjaiban rendült meg majd omlott össze, hullt darabjaira életem egy pontján, mindez olyannyira megviselve, felrázva hogy azt hittem az utcára sem fogok többet tudni kimenni. Kész. Itt vége.

Kérdések százai árasztottak el hirtelen, látszólag a semmiből jöttek és mindre egyszerre tudni akartam, éheztem a válaszokat! :))
Miért történik ez velem? Pont velem? Mit csináltam rosszul, mit kéne ezek után máshogy? Ki mondja meg? Egyébként is KI kérdezi? Ki vagyok én? Honnan jöttem valójában? Mi céllal? Mi dolgom itt? És hova is jöttem, hol vagyok tulajdonképpen? Mi is akkor az Igazság? Hol vannak a határaim, ha vannak? Mit akarok én? Mi hajt? Mi az az erő bennem? Bennem?.. Már semmi sem volt az, aminek eddig látszott.. Mit látok valójában? Mennyit látok a valóságból, a világból? Mi is akkor a valóság? Mi az Igazság?.. Ha az agyunk 5-10 százalékát használjuk csupán, a szemünkkel is körülbelül annyit látunk, érzékelünk a körülöttünk lévő teljes valóságból, akkor hogy férhetek hozzá az összes többihez?

Hirtelen teljesen új könyvek kerültek tucatjával a kezeim közé, tanfolyamok, iskolák, előadások, tanítók, rendkívüli mesterek, elvonulások, utazások a világ végére is, tanulás, megtisztulás, elmélyülés, beavatások, gyakorlatok, életmódváltással járó tudatosodás, a világra való rácsodálkozás más szemszögből.. s egyre csak táguló megértés, tágulás, csodavárás, elfogadás, befogadás, befelé fordulás, belső látás, újjászületés, figyelem, beérés, megérkezés. Lelassulás, alázat, tudás. Ismét megtalált nyugalom, béke. Megbékélés. Belső mosoly. Egyensúly, öröm, ragyogás, kiáradás. Nevetés. Boldogság…

Igen! Ez az amit kerestem! Ez az az állapot.
És akkor megérkeztem az életembe. 🙂