Pánczél Éva

NMPT instruktor

Rólam:

Aerobik sportoktató, M.A.X. Training Instruktor, Gymstick Muscle Oktató, Gyermek Fitnesz Oktató vagyok.

„Örökmozgó!” A Kisfiam. Életem legszebb szakasza kezdődött el, s minden meg is változott… gyökeresen. Tartanom kellett a tempót az ő energiájával, erejével! Motivált az is, hogy sokáig lehessek fitt és egészséges anyukája, így visszatértem gyermekkori szerelmemhez, a sporthoz. Ritmikus sportgimnasztika, atlétika, kézilabda… hiszen én is mindig…”Örökmozgó!” voltam – vagyok!

Az aktív sportolás újra az életem részévé vált. Sokféle mozgásformát kipróbáltam. A heti rendszeres, többszöri edzés annyira jót tett mind fizikailag, mind lelkileg, hogy nem volt kedvem teljes körűen visszaülni a számítógép elé, úgy éreztem, ezzel is akarok foglakozni. Szeretném minél több embernek átadni a sport által megszerezhető jó kondíciót, magabiztosságot, hogy ANYAként is lehetünk csinosak, fittek, fiatalosak.

A csoportos fitnesz edzések hangulata ragadott meg a legjobban, így az aerobik sportoktató OKJ-s képzést végeztem el a Fitness Company – International School for Fitness and Recreation – nál, ahol a szakma kiválóságaitól – többek között Gáspár Kata, Lukácsi Bernadett, Horváth Gréta – tanulhattam.

Ezután végeztem el a M.A.X. Training és a Gymstick Muscle képzéseket, főként atletikus jellegük miatt, ami gyermek- és fiatalkorom sportmúltját varázsolja vissza számomra.